Thursday, August 27, 2009

~Mekasih SU dah CHEKUNA~

Salam semua...
Dapat award ni dua2 serentak dari suhida dan chekuna. Thanks ya..
I like it..



1. Letakkan logo award ini di blog anda.
SUDAH.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

~ Alyyani ~ suka sgt baca blog ko.. klu x baca rasa cam x lengkap je hari aku.. ngee..up2x
~ Jue ~ blog jue byk info...sgt kagum gan online bisnes jue...sila beri tunjuk ajar ye..
~ U-neey ~ baru je kenal,,, nak kenal lebih lagi
~ Miemiey ~ sahabat baru...
~ Surie ~ kelakar gak ko ni..jom ramas keyboard...kah..
~ Karim ~ kwan masa kt upm dah jadi pegawai cukai..tabik ler..
~ Dayah ~ kagum gan semangat breastfeeding
~ Gieyana - banyak gambar2 cantik dlm blog hang
~ Rose~ tengah pregnant anak pertama...take care ye..
~ Zura Densocute~ sangat mesra.. best kawan gan ko..

3. Menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
-OK DAH..
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
Nanti baru nak p singgah blog depa...
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini..
Mekasih byk2 kepada Suhida dan Chekuna. Ingat juga korang kat aku..seMoga korang dimurahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan jadi ibu yang baik. Aminnn....
Kalau ada award lagi...pas2 lah kat aku...ngee (ayat suhida...ngee..)

8 comments:

miemiey said...

mekacih mamadira .....ingat gak kat mimiey...tapi nk kene amik gak kee??/dah amik dari ryn n entry terbaru pom sama cam mama..:))

strawberi @ mamadira said...

dah amik x pe lah..
x yah amik lagi...
tp mekasih dtg sini :)

miemiey said...

takpe laa mimi tambah nama yee..sebagai penghargaan ok...hehehe...tq

fazilzura said...

tq tq mamadira...

heheh tu lum jmp lg tu ... daku ni mmg gitu ... kat opis pun diorg ckp daku ni mesra alam

strawberi @ mamadira said...

miemiey..

mekasih ye..wat susah2 ko jer..
klu nak lagi senang ko link kan
http://farissabutik.blogspot.com/
kat blog ko tau...hehehe

zura..
tul tu..aku perasan ko gan member2
blog kat sini semua mesra..
x kisahlah yg memang dah kenal lama ke yg baru kenal ke..
semua ko layan baik..
memang x menyombong lah..
:)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

ko suka awrd eh??? hikhik nanti aku pass kat ko kalau aku dapat eh...hehe

alyyani said...

ko ni suka sgt meng up kan blog aku bg aku kembang bontot jek tau. hahah.. ape2 pun tq bg aku award! :D

strawberi @ mamadira said...

tinie..

ok..ko bagi ye..

alyyani..
ikhlas ni ..blog ko memang mantops..