Thursday, August 20, 2009

~Berebut~

Salam Semua...

ish..dah kat 3 minggu x update blog aku ni..
camne nak jadi blogger ni..

alkisahnye..
laptop kat umah ni dipakai oleh 5 org ..heheh
ramainye kan?...selalu aku je yg pakai..
tp semenjak hubby dah wat keje sendri..
dia pun online gak..
pas tu anak2 aku pulak sibuk main game kt facebook
game sayur2 tu ..barn buddy ke apa ke..
diorang pun online gak..


tengok ni..citer x abis lagi ni...
En suami dah nak pakai laptop..
baru je nk start mengarang ni..
nanti sambung lain ler..

babai..

10 comments:

alyyani said...

patut la lama menyepi dr dunia blog. masing2 nak pakai laptop eh. anak2 ko pun layan game fb gak? mmg aku rasa ketinggalan zaman la sebab tak tau pasal game2 fb ni. malu den!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

OoooOOo.. itu alkisahnyer ekk..?? kena sorang satu ada lappy la pas nie..

fazilzura said...

lor kisah nye gitu kerr..

pe lagi beli arrr latop baru

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wakakaka
aku pun macam dah ketagih sayur sayur tu..

strawberi @ mamadira said...

haha tul tu..
hari tu dah daftar FB tuk dira pastu kene reject ..heheh...x cukup umur..kena tipu umur..
ish klu x reti jgn main wei...ketagih

jue..
ye jue..cadang nak beli 5 laptop lagi....klu laptop tu rega 10 hengget la..

zura..
ni nak beli lagi 5 bijik ni..
ko bayarkan ye..hehhhe..
nak brand IBM....bole?

tinie..
syok kan..
anak aku rajin tul..
klu ada bugs gan weed kan kebun
org dia tolong spray..
klu buah/sayur2 dah msak rembat je..
hahhaa...
sungguh x bermoral game ni..
ajar anak mencurik..dush kat muka mama dia ni..

~chekuna~ said...

wah... ramai nya pengguna laptop...
patut lama kak strawberi menyepi.. :)
takpe..asal..berupdate sekali sekala..

miemiey said...

ptut laa lama akak ni tak update upenya ramai sgt peminat laptop tu...agknya pas ni kene bli laptop laen..huhu...saya pun merebt gak ngn cik hubby tapi bila saya daa dpt tak kasi lepas daa..

KasiH said...

kena Q laa gamaknya eh...pasni kena beli sorang satu laa lappy..

strawberi @ mamadira said...

Na..
memang ramai yg guna..
memang nk update..tp x sempat taip le..sempat baca je..
blog Na pun sempat baca je..
x sempat nak komen..
tp memanng selalu singgah tau..

miemiey
kekadang memang x bg lepas..
tp en suami mahu buat kerja tuk
income la..kan miss soru lak..
hehhehe

strawberi @ mamadira said...

Ryn..

memang kena Q...
memang hajat nak beli..tp apakan daya ongkosnye enggak cukkup dong..