Wednesday, June 24, 2009

~ amik ganja~





Salam semua...

Gua nak citer sama lu orang beb..
Semalam ada satu orang... datang umah gua....
Dia sudah offer sama gua satu barang...
Dia suh amik barang tu kat umah dia...
Dah orang jemput dengan ikhlas kan... nak bagi barang tu..
Gua pun pegi umah dia nak amik lah...
Rupe-rupenye dia mau kasi gua ganja beb...
Ini first time beb ...org kasi gua ganja ....
Ada juga yg pernah offer itu ganja sebab gua ada follow diorang...
Tapi gua segan beb...
Tapi hari ni gua amik beb...pas tu gua kena layan itu ganja beb..
Itu orang namanye Tauke Dayah....gua baru kenal dia..
Terima kasih banyak2 Tauke...gua layan lu punya barang....


Tapi itu tauke kata...gua kena pass ini ganja kat kawan2 yang gua baru kenal...
Gua kena cari 15 orang nak layan benda ni...
Sapa mau....??ini ganja sangat lalok dan high punye...
Gerenti semua mau....

Kikikihkki......layan ar aku cakap cam minah p*t lalok je ....

Disebabkan aku baru je mengaktifkan diri dalam blog ni..so semua kekawan aku kt blog list dikira baru kenal lah...( aci kan cik puan dayah) sebab aku nak cukupkan kuota 15 orang...kikikih
So aku wat 2 kategori la...

Pertama iaitu blogger yg aku baru kenal tpi “kenal bau-bau stoking”..
Maksudnye sebelum jadi blogger aku dah kenal dah...aku kenal kat forum mak buyong dot com.
Penerima yg ganja ran bertuah ialah
Lepas amik award ni jangan lupa basuh stoking ye pas tu lu orang kasi layan ini ganja ...


Kategori yg Kedua.. baru kenal..tapi “kenal bau-bau masam ketiak”
Yang ni plak maksudnye kenal masa jadi blogger ....memang baru sangat2 kenal..
Penerimanye adalah..... jeng...jeng..jeng...
Lepas amik award ni jgn lupa tenyeh rexona banyak2...dan layan ini ganja tau

So korang....kalau masuk sini ....
dengan rela hati amik award2 /ganjaran ni...
Nanti aku jemput korang jugak... amik ganja ....ni..











The rules:

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.

2) Pass the award to 15 other blogs that you've newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.


12 comments:

~zuraiwan~ said...

uishh ingt nk kasi ganja betui...hola...rasenya kite dh dpt la award tu...
anyway thanks a lot ye ingt sm kite..

strawberi @ mamadira said...

ye ke..alamak..lu leh layan skali lagi ni beb..

alyyani said...

weh, ko mmg buat suspen! bahasa tu kena pulak tuh. aku da ingat ko mmg terperangkap ape. sabojela aku. sekejapan aku terpedaya...

thanks babe!

strawberi @ mamadira said...

alyyani...hahahaha..ko ni hampir percaya ke aku nak amik brg tu..ish xde keje lah plak..tempek jgn x tempek ganja tu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mak aik...!! nak bagi ganja rupanyerr.. huhuhu..!!~~ bila yea daku nak layan GANJA niee.. huhuhu..!!~~ esok keje lagi, jumaat keje lagi.. sabtu n ahad la daku layan ganja nie yek..!!~

Thank U bagi Ganja FREE.. Ganja Kan Mahal.. hehehe.!!~

RoSe said...

eh..eh...
award2 yg bawah ni nak amik gak ker..atau ganja ker..konpius acik..hahah

strawberi @ mamadira said...

jue..
ok jue..noted..cuti2 layan ganja ye..betul tu..daku kasi free je ganja ni..beli manyak mahal tau

rose..
hahahah...nak amik ganja tu boleh gak..amik lah..x kena bayar pun..

ai said...

Kau jgn tau! aku ni betol2 minah ganja! tp bukan spesis ni la. aku telah yg doc kasi..kahhhhhhhhhhh :P

strawberi @ mamadira said...

ai..
hahaha...aku tau..ko memang pro punye bab amik ganja ni..tu la selalu je high..

Dayah said...

cayalah entry kali ni..sejak bila pulak la aku jadi 'pusher' ni...??
anyway...layanzz 'ganja' ni..hihi

u-neey said...

kah kah kah..ingat barang ape la nak offer td.
ok tengkiu..tengkiu..

strawberi @ mamadira said...

dayah.
ang lagi terror no.. aku pun baru tau tokey yg edar bende tu nama dia "pusher"

u-neey..
amik jgn x amik